Switch

Switch

SWITCH höjer säkerheten för dig som arbetar i elektriska anläggningar med höga energinivåer, till exempel vid brytning av strömmen i ställverk eller större batterienheter. Med SWITCH har Tranemo ett heltäc ... Läs mer

SWITCH höjer säkerheten för dig som arbetar i elektriska anläggningar med höga energinivåer, till exempel vid brytning av strömmen i ställverk eller större batterienheter. Med SWITCH har Tranemo ett heltäckande system för ljusbågeskydd för kroppen. Kollektionen är utvecklad för att ge extremt högt skydd mot ljusbåge. Med EN 61482-2 APC 2, ELIM 40 cal/cm² och EBT 44 cal/cm² uppnår SWITCH den högsta skyddskategorin mot ljusbågeolyckor (PPE 4 NFPA 70E).

SWITCH möjliggör snabb och flexibel anpassning beroende på risknivå och skyddsbehov utifrån den aktuella arbetssituationen. Softshellrocken bärs enkelt ovanpå plaggen med ett grundskydd vid kortare arbetsuppgifter. Vid mer tidskrävande arbete rekommenderas den ljusbågeskyddade softshelljackan tillsammans med softshellbyxorna. Softshelltyget som används i skyddskläderna är mjukt, elastiskt och vind- och vattenavvisande vilket gör dem bekväma och funktionella. Kollektionen erbjuder också huvudskydd mot ljusbåge med hjälm, visir och huva som ett certifierat system. Tillsammans med balaklava och handskar får du ett heltäckande ljusbågeskydd.

 • För dig som arbetar i elektriska anläggningar med höga energinivåer
 • Inherent flamskydd och högt skydd mot ljusbåge PPE 4, 40 cal/cm²
 • Mjuka och flexibla, vind- och vattenavvisande softshellplagg
per sida
  Addera alla artiklar på sidan till "Min Produktlista".
 1. Softshellrock

  519395 - Switch

 2. Flamskyddad softshellbyxa

  519495 - Switch, Vinter FR

 3. Flamskyddad softshelljacka

  519595 - Switch, Vinter FR

 4. Ljusbågehuva

  917995 - Switch, Tillbehör FR

 5. Balaklava

  919589 - Switch, Tillbehör FR

 6. Ljusbågevisir

  RX0018 - Switch, Tillbehör FR

 7. Ljusbågehuva + visir + hjälm

  SA0001 - Switch, Tillbehör FR

per sida