Apex

Apex

APEX är ett tillskott i Tranemos flamskyddssortiment som kan lösa några av de svåraste skyddsproblemen. Flamskyddade arbetskläder i Apex-kollektionen klarar stänk av många kemikalier och även små stän ... Läs mer

APEX är ett tillskott i Tranemos flamskyddssortiment som kan lösa några av de svåraste skyddsproblemen. Flamskyddade arbetskläder i Apex-kollektionen klarar stänk av många kemikalier och även små stänk av smält metall. Materialet är en 300 g/m² fiberfärgad aramid, som dessutom är fodrad med ytterligare ett lager flamskyddat tyg i fronten. Skyddsnivån är mycket hög och tyget klarar inte bara testerna i EN 13034 för syra och bas, utan även för aromatiska kolväten och alkohol.

Flamskyddade byxorna i både dam- och herrstorlekar, finns även med extra förstärkningar mot stänk på framsidan. Självklart finns det förhöjd synbarhet i kollektionen. APEX är en lösning för många arbetsmoment där man har haft svårt att klara av stänken av kemikalier men ändå inte vill arbeta i en kemdräkt. I avsaknad av tyger där zink rinner av, används APEX också vid arbete med smält zink, eftersom degraderingstemperauren i tyget är högre än smältpunkten för zink. Zinken rinner inte av men bränner heller inte hål i plagget och metallen kan avlägsnas mekaniskt så snabbt som möjligt för att undvika brännskada.

 • Aramid med mycket hög degraderingstemperatur
 • Klarar stänk av många olika kemikalier
 • Fiberfärgat tyg som klarar riktigt många industritvättar
 • Riskanalys: Små stänk av smält metall - Stänk av kemikalier
per sida
  Addera alla artiklar på sidan till "Min Produktlista".
 1. Midjebyxa

  662083 - Apex

 2. Midjebyxa

  662183 - Apex

 3. Midjebyxa m. skoskydd

  662383 - Apex

 4. Midjebyxa Dam m. skoskydd

  662783 - Dam FR, Apex

 5. Midjebyxa Dam

  662883 - Dam FR, Apex

 6. Midjebyxa Dam

  662983 - Dam FR, Apex

 7. Jacka

  663083 - Apex

per sida