LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker en: 

CERTIFIERINGSANSVARIG

Vi söker en ny kollega för att ansvara för vårt certifieringsarbete. En mycket viktig del i vår strävan att leverera marknadens bästa flamskyddade produkter.

Rollen

Genom att ligga i framkant med produktutveckling och ständigt utveckla vårt sortiment av certifierade flamskyddskläder arbetar vi med att skapa säkrare arbetsplatser. Som tillverkare av personlig skyddsutrustning följer vi PPE-förordning (EU) 2016/425. Som Certifieringsansvarig har du det administrativa ansvaret för bl.a. märkning och teknisk dokumentation. Vi utlovar en spännande och bred roll där du ingår i ett engagerat team med kontaktytor och samarbeten över hela bolaget. Du leder, samordnar och utvecklar vårt certifieringsarbete och agerar som vårt expertstöd när det gäller nya förordningar, lagkrav och standarder inom området.
 

I rollen ingår att:

 • leda och utveckla certifieringsarbetet av kläder och skyddsutrustning
 • ansvara för att våra produkter ständigt har giltig dokumentation
 • stödja samt utbilda organisationen i certifieringsrelaterade frågor

 

Din profil

 

Vi tror du att du:

 • har god teknisk förståelse. Erfarenhet av certifierade plagg är meriterande
 • är noggrann med sinne för detaljer
 • är analytisk och gillar att systematisera administrativa uppgifter
 • kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska

 

Vi erbjuder dig

 

I Tranemo, strax utanför Borås, finns trevliga kollegor och chans att utvecklas. Det är viktigt för oss att du som medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat och erbjuder även möjlighet till distansarbete. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

 

Om oss

 

Tranemo Advanced Workwear utvecklar, tillverkar och säljer skyddskläder med inherent flamskydd som inte kan nötas eller tvättas ur tyget. Vår vision är att ingen skall skadas allvarligt i olyckor där rätt arbetskläder kunde ha förebyggt olyckan eller lindrat konsekvenserna av den. Våra kunder finns främst inom segmenten el och kraft, smältverk och gjuteri, svets, järnväg, kemi och petrokemi. Vi har 11 dotterbolag som tillsammans skapar en av Europas starkaste säljorganisationer. Huvudkontor och europeiskt logistikcenter ligger i Tranemo och största delen av produktionen sker i egna anläggningar i Europa. Koncernen har ca 250 anställda och omsätter 550 MSEK.

 

Välkommen att skicka in din ansökan via mail till [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår VD Max Larsson, 0733 - 66 40 55.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

TEKNSISK SÄLJARE - DISTRIKT SYD

Tranemo är ett ledande varumärke inom inherent flamskyddade arbetskläder i Europa. Vi fortsätter att växa och söker nu en driven säljare till vår svenska organisation. Tjänsten innebär försäljning mot nya och vård av befintliga kunder i distrikt Syd. Vi söker dig som är bekväm med att presentera erbjudandet, hålla i utbildningar, följa upp och vårda kunder och förhandla kommersiella villkor med partners på alla nivåer.

 

 

Vi söker dig som gärna har:

 • - Säljerfarenhet mot industrikunder och deras leverantörskedjor.
 • - Erfarenhet av personlig skyddsutrustning.
 • - Förmågan att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.
 • - Förmågan att sätta sig in i och förstå kundernas behov.
 • - Lätt att lära och har intresse för tekniken bakom produkterna.
 • - Viljan att jobba hårt för att nå resultat på lång sikt.

 

Du som person är:

 • - Självgående och har förmågan att utveckla försäljningen till befintliga och nya kunder
 • - Analytisk och lyhörd för olika kunders behov och har förmågan att guida dem till rätt lösning.
 • - Strukturerad och stresstålig.
 • - Utåtriktad och nyfiken samt villig att resa och knyta nya kontakter.
 • - Bekväm med att läsa, skriva och prata engelska.

 

Övrigt:

B körkort fordras.

Fördel om man kan utgå ifrån kontoret i Tranemo.

 

Maila din ansökan till [email protected] senast 24 mars 2023. Ange referens: Teknisk Säljare - Distrikt Syd

 

Välkommen med din ansökan!

 

Tranemo Textil AB är ett familjeföretag grundat 1934. Företaget tillverkar och marknadsför högkvalitativa arbets- och skyddskläder under varumärket Tranemo- Advanced Workwear. Vi är marknadsledande inom området flamskyddskläder. Koncernen består av huvudkontoret i Sverige samt dotterbolag i Danmark, Norge, Finland, Holland/Belgien, Tyskland, England/Irland, Portugal, Schweiz och Bulgarien. I övriga länder säljer vi via distributörer. Koncernen omsätter ca 600 MSEK. Koncernspråket är engelska.