Jämställdhet

Dagens arbetsmarknad visar att fler kvinnor söker sig till tidigare mansdominerade arbetsplatser. Dessutom strävar många stora företag efter en jämlik arbetsplats. För att hjälpa till att driva denna utveckling väljer Tranemo att ta ett stort kliv framåt i utvecklingen av flamskyddskläder till kvinnor. Alla har rätt till bekväma och välsittande skyddskläder, eftersom det gör att de alltid används, även den dag en eventuell olycka inträffar.

 

Skyddskläder för kvinnor

För att erhålla ett säkert skydd är det viktigt med skyddskläder som sitter bra. Plagg med dålig passform blir obekväma att bära och ökar risken för att man använder fel plagg eller inte använder sina skyddskläder alls. Därför har Tranemo ett stort antal flamskyddsplagg för kvinnor.

 

Gravidbyxa

De senaste åren har Tranemo genomfört en stor satsning på utvecklingen av flamskyddskläder för kvinnor, med fokus på deras behov och förutsättningar. Resultatet av denna satsning är marknadens bredaste och mest genomtänkta damkollektion av flamskyddskläder med hög funktion och skydd för varje unik risksituation. Gravidbyxan är speciellt framtagen för att passa alla blivande mammor och har vidareutvecklats till en unik lösning där kunden utefter skyddsbehov kan välja bland alla Tranemos byxor utan hängfickor. Gravidbyxan går att anpassa efter den växande magen, tack vare den elastiska jerseymudden och knapphålsresår i överkanten. Mudden är tillverkad i ett flamskyddat elastiskt material med 20% återvunna fibrer och är designad för att ge extra stöd för en växande mage. En bred resår i ryggen gör att byxorna både sitter bra och ger ett optimalt skydd vid krävande arbetssituationer.

Gravidbyxa - Mammabyxa