OM TRANEMO

Tranemo har en vision om att ingen ska skadas allvarligt i olyckor där rätt arbetskläder kunde ha förebyggt olyckan eller lindrat konsekvenserna av den. Vår strävan efter att skapa säkra arbetsplatser gör att vi leder utvecklingen av nya avancerade flamskyddslösningar. Vi bistår också marknaden med den bästa rådgivningen om hur man kan skydda sig mot olika risker i arbetet såsom hetta, flamma, ljusbåge, smält metall, kemikalier och explosionsrisk.

 

Tranemo arbetar endast med inherent flamskydd som inte kan nötas eller tvättas ur tyget. Våra kunder finner vi främst inom segmenten kraft, energi, metallurgi, transport, massa, infrastruktur, kemi och petrokemi.

 

Tranemo-koncernen grundades 1934 och består nu av huvudkontor och försäljningskontor i Sverige och dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Irland, Benelux, Tyskland, Schweiz och Iberia som tillsammans skapar en av Europas starkaste sälj- och serviceorganisationer. Årligen distribuerar gruppen över 700 000 högkvalitativa skyddskläder till kunder över hela Europa och världen. Vårt huvudkontor och logistikcenter ligger i Tranemo, Sverige och merparten av vår produktion sker i våra egna produktionsanläggningar eller i nära samarbete med externa tillverkare i Europa.

Allt för en säkrare arbetsplats.

Sedan 1934.