Svets

Svets

Flamskyddade svetskläder med högsta skydd mot svetsloppor och gnistor från slipning eller kapning av metall. Skyddskläderna passar bra för dig som arbetar med svets, efterarbete på gjutgods eller underhållsar ... Läs mer

Flamskyddade svetskläder med högsta skydd mot svetsloppor och gnistor från slipning eller kapning av metall. Skyddskläderna passar bra för dig som arbetar med svets, efterarbete på gjutgods eller underhållsarbete.

Tänk på att välja rätt svetskläder baserat på vilket skydd som krävs; EN ISO 11611 klass 1 för lättare svetsarbeten eller klass 2 för tung svets. Kravet på skydd kan också bero på svetsteknik, frekvens av svets eller typ av sliparbete. I kollektionen Outback HW finns extra svetsskydd som svetsförkläden, armskydd och svetsbalaklava. Svetssortimentet innehåller skyddskläder för sommar som vinter, varselkläder, damkläder och förstärkningsplagg. Svetskläderna är certifierade för svets enligt EN ISO 11611.

I de rekommenderade kollektionerna kan finnas skyddskläder som saknar vissa certifieringar på grund av designen av plagget, t.ex. plagg med hängfickor.

Kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp vid val av skyddskläder för ditt arbete. Vi guidar dig till rätt lösning.

Kollektioner för Svets

per sida
 1. Vinterjacka
 2. Hängselbyxa
 3. Vinterjacka med huva
 4. Jacka
 5. Workerbyxa, Färg: 94 gul/marin
 6. Workerbyxa
 7. Sweatshirtjacka
 8. Sweatshirtjacka Dam
 9. Midjebyxa, Färg: 94 gul/marin
 10. Midjebyxa
 11. Overall, Färg: 94 gul/marin
 12. Sweatshirt
 13. T-shirt
 14. Långärmad t-shirt
 15. Skjorta
 16. Sweatshirt
 17. Vinterbyxa
 18. Sweatshirt
 19. T-shirt
 20. Hängselbyxa
 21. Jacka
 22. Workerbyxa
 23. Väst
 24. Midjebyxa
 25. Overall
 26. Svetsoverall
 27. Svetsbyxa
 28. Svetsjacka
 29. Svetshängselbyxa
 30. Svetsbyxa med hängfickor
per sida