Underställ FR

Underställ FR

Nyutvecklade trikåtyger med minskad miljöpåverkan! Återvunnen bomull i plaggen minskar mängden bomull som behöver odlas. Genom att använda den bomull vi redan har i omlopp minskar vi påfrestningen på nature ... Läs mer

Nyutvecklade trikåtyger med minskad miljöpåverkan! Återvunnen bomull i plaggen minskar mängden bomull som behöver odlas. Genom att använda den bomull vi redan har i omlopp minskar vi påfrestningen på naturens resurser. En viss mängd ny bomull behövs fortfarande för att tyget ska bibehålla samma styrka så att livslängden inte påverkas negativt.

En lång livslängd på ett plagg bidrar också till minskad miljöpåverkan. Tranemo använder därför en mix av återvunnen och ny bomull.Underställssortimentet består av två olika huvudkvaliteter, modakryl/bomull och merinoull/viskos. Bomullsunderställen är mycket mjuka, behagliga och utgör ett bra första skyddande lager. Merinoullen som också är mjuk och skön har många goda naturliga egenskaper. Den är smutsavvisande, värmer även om den blivit fuktig, drar inte till sig dålig lukt och är naturligt flamskyddande. Med Tranemos underställ erhålls alltid ett bekvämt och säkert skydd, från huden och ut. Underställen utgör en mycket viktig del i Tranemo Skinsafe™.

 • Återvunnen bomull, snällare mot miljön
 • Inherent flamskyddade underställ för alla klimat
 • Stort storleksspann för att passa alla 
per sida
 1. Undertröja
 2. Boxershorts
 3. Sport-bh
 4. BH
 5. Linne med sport-bh
 6. Damtrosa
 7. Polotröja
 8. Långkalsong
 9. Undertröja
 10. Fleecejacka
 11. Fleecebyxa
 12. Långkalsong
 13. Polotröja
 14. Boxershorts
 15. Långkalsong
 16. Undertröja
 17. Polotröja
 18. Sweatshirtjacka
per sida