Stretch FR

Stretch FR

Tranemo tar ytterligare ett steg framåt för att försäkra sig om att skyddskläder för fysiskt aktiva arbetare inom el- och kraftindustrin likt friluftsplagg inte kompromissar med komfort eller rörlighet. ... Läs mer

Tranemo tar ytterligare ett steg framåt för att försäkra sig om att skyddskläder för fysiskt aktiva arbetare inom el- och kraftindustrin likt friluftsplagg inte kompromissar med komfort eller rörlighet.

De flamskyddade stretchbyxorna tar komforten till en helt ny nivå med modern design och passform. Stretchtyget är baserat på aramid tillsammans med en hög nivå av stretchfiber, vilket ger ett högelastiskt tyg som klarar industritvätt och samtidigt har ett väldigt högt flamskydd. Förstärkningstyget på knäskyddsfickorna ökar stretchbyxornas livslängd. För att användaren ska synas extra bra i sitt arbete har Tranemo i år kompletterat kollektionen med stretchbyxor certifierade enl. EN ISO 20471 klass 2.  Byxorna finns självklart i både dam- och herrstorlekar. Softshelljackorna är vind- och vattenavvisande och utgör ett imponerande skydd vid ljusbågeolyckor, PPE 3. Ett perfekt val att bära till byxorna.

 • En ny generation flamskyddade plagg med extrem rörlighet
 • Byxor med 20% stretch och högt flamskydd för industritvätt
 • Förstärkningstyg
 • Vind- och vattenavvisande inherent flamskyddade softshelljackor
 • Riskanalys: Ljusbåge - Flamma och hetta - Trafikolycka - Explosion
per sida
 1. Metallfri softshelljacka
 2. Metallfri softshelljacka Dam
 3. Metallfri softshelljacka
 4. Midjebyxa med stretchzoner
 5. Midjebyxa med stretchzoner
 6. Workerbyxa med stretchzoner
 7. Workerbyxa med stretchzoner
 8. Midjebyxa Dam med stretchzoner
 9. Workerbyxa Dam med stretchzoner
 10. Midjebyxa Dam med stretchzoner
 11. Workerbyxa Dam med stretchzoner
 12. Gravidbyxa / Mammabyxa Stretch
per sida