Apex

Apex

APEX är ett tillskott i Tranemos flamskyddssortiment som kan lösa några av de svåraste skyddsproblemen. Materialet är en 300 g/m² fiberfärgad aramid, som dessutom är fodrad med ytterligare ett lager flamskyd ... Läs mer

APEX är ett tillskott i Tranemos flamskyddssortiment som kan lösa några av de svåraste skyddsproblemen. Materialet är en 300 g/m² fiberfärgad aramid, som dessutom är fodrad med ytterligare ett lager flamskyddat tyg i fronten. Skyddsnivån är mycket hög och tyget klarar inte bara testerna i EN 13034 för syra och bas, utan även för aromatiska kolväten och alkohol.

Byxorna som finns i både dam- och herrstorlekar finns även med extra förstärkningar mot stänk på framsidan. Självklart finns det förhöjd synbarhet i kollektionen. APEX är en lösning för många arbetsmoment där man har haft svårt att klara av stänken av kemikalier men ändå inte vill arbeta i en kemdräkt. I avsaknad av tyger där zink rinner av, används APEX också vid arbete med smält zink, eftersom degraderingstemperauren i tyget är högre än smältpunkten för zink. Zinken rinner inte av men bränner heller inte hål i plagget och metallen kan avlägsnas mekaniskt så snabbt som möjligt för att undvika brännskada.

  • Aramid med mycket hög degraderingstemperatur
  • Klarar stänk av många olika kemikalier
  • Fiberfärgat tyg som klarar riktigt många industritvättar
per sida
  1. Midjebyxa
  2. Midjebyxa
  3. Midjebyxa m. skoskydd
  4. Midjebyxa Dam m. skoskydd
  5. Midjebyxa Dam
  6. Midjebyxa Dam
  7. Jacka
per sida