Apex

Apex

APEX är ett tillskott i Tranemos flamskyddssortiment som kan lösa några av de svåraste skyddsproblemen. Materialet är en 300 g/m² fiberfärgad aramid, som dessutom är fodrad med ytterligare ett lager flamskyd ... Läs mer

APEX är ett tillskott i Tranemos flamskyddssortiment som kan lösa några av de svåraste skyddsproblemen. Materialet är en 300 g/m² fiberfärgad aramid, som dessutom är fodrad med ytterligare ett lager flamskyddat tyg i fronten. Skyddsnivån är mycket hög och tyget klarar inte bara testerna i EN 13034 för syra och bas, utan även för aromatiska kolväten och alkohol.

Byxorna som finns i både dam- och herrstorlekar finns även med extra förstärkningar mot stänk på framsidan. Självklart finns det förhöjd synbarhet i kollektionen. APEX är en lösning för många arbetsmoment där man har haft svårt att klara av stänken av kemikalier men ändå inte vill arbeta i en kemdräkt. I avsaknad av tyger där zink rinner av, används APEX också vid arbete med smält zink, eftersom degraderingstemperauren i tyget är högre än smältpunkten för zink. Zinken rinner inte av men bränner heller inte hål i plagget och metallen kan avlägsnas mekaniskt så snabbt som möjligt för att undvika brännskada.

 • Aramid med mycket hög degraderingstemperatur
 • Klarar stänk av många olika kemikalier
 • Fiberfärgat tyg som klarar riktigt många industritvättar
 • Riskanalys: Små stänk av smält metall - Stänk av kemikalier
per sida
 1. Midjebyxa
 2. Midjebyxa
 3. Midjebyxa m. skoskydd
 4. Midjebyxa Dam m. skoskydd
 5. Midjebyxa Dam
 6. Midjebyxa Dam
 7. Jacka
per sida