Ny säljorganisation Tranemo Sverige

Tranemo Sales Sweden

Tranemo befinner sig i en spännande och expansiv fas med fokus på ökad innovation och kompetent kundrådgivning. För ytterligare ökat fokus och tillväxt inom våra strategiska områden, utökar och omorganiserar vi vår säljorganisation.


Björn Donobauer, Key Account Manager

Björn kommer närmast från ELIS (Berendsen) med stort ansvar för företagets nyckelkunder. Han tar med sig en lång erfarenhet från branschen inom segment arbetskläder och kunskap inom professionell rådgivning. Björn kommer även hos oss få ett storkundsansvar med fokus på försäljning och rådgivning.


Fredrik Larsson, Regional Sales Manager

Fredrik har en gedigen bakgrund, närmast från en roll som PSU, specialistsäljare inom personlig skyddsutrustning på Ahlsell. Fredrik kommer att arbeta på Tranemo som regionansvarig säljare baserad i Gävle.


Marcus Rix, Regional Sales Manager

Marcus har arbetat på Tranemo i många år och utökar nu sitt distrikt söderut, genom att ta ansvar även för Småland, Blekinge och Öland. I och med detta så lämnar Marcus över Västmanland till Fredrik Larsson.


Cecilia Rydäng, Account Manager

Cecilia kommer främst att ansvara för några av våra nyckelkunder samt jobba med olika projekt inom försäljning och kundrealtioner. Hon har varit anställd på Tranemo i många år och efter ett studieuppehåll är nu sedan en tid tillbaka i en ny roll.


Kontakta Tranemo för att hitta rätt skydd