Information kring Covid-19

Vi på Tranemo är fast beslutna att aktivt hjälpa samhället att minska och slutligen stoppa spridningen av det nya Covid-19. Vi vill även försäkra oss om att vår personal och affärspartners kan jobba på ett säkert sätt och att verksamheten kan fortsätta med så lite inverkan på våra kunders verksamheter som möjligt. Många av våra kunder arbetar i riskfyllda miljöer och deras behov av skydd vill vi kunna säkerställa även under dessa extraordinära omständigheter.

 

Covid-19 är klassat som pandemi och vi har därför med omedelbar verkan infört följande restriktioner, initialt gällande t o m 31e maj 2020:

 

  • Vi ställer in allt affärsresande.
  • Alla leverantörsmöten skall hållas på telefon eller på digitala verktyg som Skype och Microsoft Teams, alternativt ombokas eller ställas in.
  • Alla kundmöten skall hållas på telefon eller på digitala verktyg som Skype och Microsoft Teams, alternativt ombokas eller ställas in. Undantag kan göras för möten med innehåll som är kritiskt för våra kunders förmåga att skydda sin personal eller affärsmässigt driva vidare sin verksamhet och som av någon anledning inte kan hållas digitalt.
  • Vi kommer ha begränsad bemanning i våra lokaler och tar under denna period inte emot några oanmälda besök.
  • Vi hoppas ni har förståelse för att vi inte hälsar med att ta i hand och att vi håller avstånd på minst en meter mellan individer. Vi hälsar med ett leende istället!
  • Om du eller någon i din närhet har haft symptom som hosta eller feber under de senaste 10 dagarna ber vi vänligen men bestämt att ni avstår från all personlig kontakt med våra medarbetare och att ni inte under några omständigheter besöker våra lokaler.

Vår leveransförmåga är för tillfället god och på kort sikt ser vi ingen störning i hur vi kan serva våra kunder. Vi har vissa störningar i materialleveranserna hos våra underleverantörer men det är ännu inte kritiskt. Vi kommer framgent ge lägesuppdateringar allt eftersom det förändras.


Tack för att du hjälper oss och våra partners att arbeta säkert nu i dessa utmanande tider!

2020-03-16
Christian Kreisel
Group Director Sales & Marketing
Tranemo Textil AB